بوتیک هتل حنا تهران
به گزارش بابا آب داد، بوتیک هتل حنا نمایی از تهران معاصر است؛ با لایه های متعددی که از 90 سال پیش تا امروز به آن افزوده شده است. این مجموعه تجربه ای از لایه های متفاوت زندگی در تهران را به شما ارائه می نماید. تجربه ای منحصر به فرد از حضور در قلب یک شهر شلوغ و پرآشوب؛ تجربه ای امروزین از هنر، معماری، دیزاین و مهمان نوازی انسان معاصر تهران است .
مفهوم بوتیک هتل ابتدا در دهه 1980 و به معنای امروزی در سال 2012 در هتل اینترکانتیننتال لندن معرفی و پس از آن به مفهومی رایج در بریتانیا و آمریکای شمالی تبدیل شد.هدف از ایجاد بوتیک هتل ها ایجاد محیطی خودمانی، اختصاصی، شهری و مدرن است. در واقع به آن دسته از هتل هایی گفته می گردد که به خاطر خاص بودن سبک هنری و معماری خود شهره هستند. آن ها معمولاً کوچکتر از گراندهتل ها بوده و لوکس بودن هدف اصلی آن ها نیست؛ بلکه خود، هدف اصلی بازدید هستند.
بوتیک هتل حنا اولین محصول پروژه بازآفرینی شهری شرکت معماری باغ ایرانی است. ساختمان در سال 1395 به وسیله این شرکت خریداری شد. فرایند بازسازی ساختمان دو سال طول کشید و با انتها آن، بوتیک هتل حنا در زمستان 1397 کار خود را شروع کرد.
کوچهٔ لولاگر یا کوچه قرینه مرکز در خیابان نوفل لوشاتو تهران واقع شده است و انتهای آن به خیابان حافظ متصل می گردد. این کوچه یکی از محله های قدیمی تهران و جزء آثار ثبت شده سازمان میراث فرهنگی است. معروفیت این کوچه به علت قرینه بودن ساختمان های آن در دو طرف است.
شش ساختمان کوچه لولاگر تهران در سال 1309 هجری شمسی به وسیله استاد حسن بنا ساخته شدند. این ساختمان ها به سفارش دو برادر به نام های محمد باقر و اکبر لولاگر ساخته شدند. خانه های کوچه لولاگر با هم قرینه اند. در برابر هر پنجره، پنجره دیگری و در برابر هر درب، درب مشابه دیگری در آن سوی کوچه است. خانه های کوچه لولاگر از اولین نمونه های معماری برونگرا در تهران است. در زمانی که برای اولین بار کوچه ها شکل می گیرند و امنیت عمومی برقرار می گردد، خانه هایی در تهران به وجود می آیند که به جای حصار، پنجره هایشان به فضای عمومی گگردده است. کوچه لولاگر بعلاوه اولین نمونه از یک مجتمع مسکونی در تهران است.
این خانه در دو طبقه ساخته شده و در مجموع 540 متر زیربنا دارد. داخل این خانه با گچ بری و کاشی کاری تزئین شده است. بازسازی ساختمان پلاک دو کوچه لولاگر در سال 1395 به وسیله شرکت معماری باغ ایرانی شروع شد. در ابتدای فرایند بازسازی، تاریخچه بنا و لایه های مختلف آن شناسایی شد. هر کدام از این لایه ها که در ادوار مختلف به این ساختمان اضافه شده اند، بیانگر بخشی از تجربه زیسته مردمان تهران و ساکنان این خانه بوده اند. این لایه ها در فرایند بازسازی حفظ شدند. هرجایی که لازم بود چیزی بازسازی گردد، بازسازی شد و بقیه چیزها به همان شکل سر جایشان ماندند. این هتل بعلاوه دارای یک فضای پاپ آپ برای اجراهای هنری است. پاپ آپ | پاپ آپ بوتیک هتل حنا تجربه ای از دیزاین امروز تهران است.
این مجموعه 7 اتاق و فضاهای جانبی شامل رستوران، پلتفرم و پاپ آپ دارد. معماری داخلی بوتیک هتل حنا که برگرفته از سبک معماری معاصر ایران و جهان است، فضای امروزی و صمیمانه ای را برای ثبت یک تجربه به یادماندنی مهمانانش خلق نموده است.
دنج (تویین) | به دور از هیاهوی تهران و رو به دیواری سبز
نور (کویین) | سه پنجره گگردده به نور، این اتاق را به فضایی پر از نور در طول روز تبدیل می نماید. در اتاق نور همزمان به حیاط بوتیک هتل حنا و به پل حافظ دید خواهید داشت
کنج (کویین) | در کنج این اتاق پنجره ای است که رو به پل حافظ گگردده می گردد. می توانید در سکوتِ بوتیک هتل حنا بنشینید و هیاهوی پل حافظ را دیدن کنید
اجاق (کویین) | اجاق قلب خانه است و این اتاق یک بالکن اختصاصی بزرگ دارد که میهمانان اتاق را در ارتباط با کوچه قرار می دهد
گلخانه آرام، بی سر و صدا و به دور از هیاهو؛ دنج جایی گرم و خلوت برای ماندن است. به دور از هیاهوی تهران و رو به دیواری سبز، شما تجربه ای از یک اقامت منحصر به فرد در اتاقی دنج را خواهید داشت.
همسایه (تویین) | اتاق همسایه بوتیک هتل حنا پنجره ای به حیاط خانه همسایه دارد.
لولاگر (تویین) | وارد کوچه لولاگر که می شویم، بیش از هر چیز دو پنجره بیرون آمده روبروی هم در وسط کوچه توجه ما را به خود جلب می نماید. اتاق لولاگر تا میان کوچه لولاگر آمده است و همزمان بخشی از خانه و بخشی از کوچه است. این اتاق بزرگترین اتاق بوتیک هتل حناست و در صورت درخواست می تواند با اضافه شدن اتاق کناری، به یک سوئیت چهارتخته تبدیل گردد. . ماندن در اتاق لولاگر تجربه ماندن در جایی میان خانه و کوچه و پشت یکی از مشهورترین پنجره های تهران است.
کمان (کویین) | از طاق کسری تا مسجد شیخ لطف الله و از مقبره خیام تا برج آزادی تهران، بخشی از هویت معماری ایرانی است. در اتاق کمان رو به کوچه لولاگر، تجربه ای از معماری مدرن ایران را خواهید داشت.
بخش دیگری از بوتیک هتل جنا رستوران و کافه آن است که گردشگرانی که تمایلی به ماندن و اقامت در این هتل ندارند می توانند از آن استفاده نمایند. صبحانه نیز جزء جدایی ناپذیر این هتل است به طوری که شهروندان و گردشگران می توانند هر روز هفته برای صبحانه خوردن به این هتل بروند.
کافه بوتیک هتل حنا در لابی و ایوان ساختمان 80 ساله کوچه لولاگر واقع شده است. در این کافه می توانید تمام روز در قلب تهران ساعاتی آرام را سپری کنید؛ ساعاتی همراهی نوشیدنی سرد و گرم و میان وعده.
حضور در بوتیک هتل حنا تجربه ای از مواجهه با تهران است. این تجربه با تجربه ای منحصر به فرد از گشت در مرکز تهران تکمیل می گردد. در تور تهران بوتیک هتل حنا با چند موتور سیکلت وسپا که برای این منظور آماده شده اند، در بافت منطقه 11 و 12 تهران پرسه می زنیم و با تهران ملاقاتی تازه خواهیم کرد.
خانه ای که این هتل در آن احداث شده به وسیله نسل اول معماران ساخته شده است. در تمامی جهان با اجرای چنین پروژه هایی سعی می نمایند بافت های ارزشمند فرهنگی و تاریخی خود را حفظ نمایند و جاذبه های فرهنگی ایجاد نمایند. قطعاً این هتل می تواند برای گردشگرانی که به تهران می آیند مجذوب کننده باشد.
اگر به بوتیک هتل حنا در کوچه لولاگر رفتید سایر جاذیه های میراثی و گردشگری تهران در این نقطه از شهر را نیز از دست ندهید. موزه جواهرات، موزه آبگینه و موزه ملی ایران در نزدیکی این بوتیک هتل قرار دارند. عمارت مسعودیه، کاخ گلستان یا بازار تهران نیز فاصله زیادی با این بوتیک هتل ندارند.
منبع:سیـری در ایـران
منبع: دیجیاتور