باقلاقاتق یک خورش پرطرفدار گیلکی
به گزارش بابا آب داد، خبرنگاران : طرز تهیه باقلاقاتق را در این فیلم مشاهده کنید .
باقلاقاتق یک خورش خوشمزه مخصوص استان گیلان است. در این مطلب به شما عزیزان طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.
به گزارش بابا آب داد، اگر دوست دارید باقلاقاتوق درست کنید با ما همراه باشید.
مواد لازم باقلاقاتوق برای 4 نفر
پاچ باقلا 400 گرم
شوید خشک 5 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
سیر 5 حبه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
دستور پخت خورش باقلا قاتق
مرحله اول
برای تهیه باقلاقاتق رشتی ابتدا سیرها را رنده می کنیم، سپس به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند گردد. توجه داشته باشید که سیر خیلی زود می سوزد و به همین علت احتیاج نیست زیاد تفت داده گردد.
مرحله دوم
پس از اینکه عطر سیر بلند شدف پاچ باقلا را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس شوید خشک را به همراه زردچوبه و میزانی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا به میزان ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که سطح آب 2 بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. در قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد خورش بپزند و خورش جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می گردد.
مرحله چهارم
پس از اینکه آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد تخم مرغ ها را داخل قابلمه می کشینم و چند دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها بپزند. در خاتمه خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
منبع: رکنا