کیسه های نگهدارنده مواد غذایی با فناوری نانو فراوری شد
به گزارش بابا آب داد به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یک شرکت ایرانی برای افزایش ماندگاری موادغذایی، کیسه های آنتی باکتریال فراوری و به بازار عرضه می نماید. این کیسه ها به دلیل داشتن نانومواد از خواص آنتی باکتریال بهره مند بوده و می توانند عوامل بیماری زا را از بین ببرند.

همچنین این شرکت سال گذشته اقدام به فراوری بطری های پلاستیکی مقاوم در برابر شکستگی و ضربه کرد. شکستگی و ترک خوردگی بطری های پلاستیکی در صنعت فراوری بطری های پلاستیکی برای شرکت های فراوریکننده و همچنین شرکت هایی که از این بطری ها استفاده می کردند مشکل هایی را ایجاد می نماید.
با افزودن این ماده نانویی به بطری ها استحکام آن ها به حد قابل قبولی ارتقاء پیدا کرد به طوری که با پرتاب از فاصله یک متری، هیچ شکستگی و درزی در بطری دیده نمی گردد. این بطری ها پس از تست های متعددی و دریافت نتیجه مطلوب از آزمایش ها، وارد خط فراوری شد و با تیراژ 900 هزار بطری در ماه فراوری انبوه آن درسال گذشته انجام شد.
استفاده از نانو افزودنی ها یکی از مؤثرترین روش ها به منظور بهبود خواص نهایی پلاستیک است. یکی از عظیم ترین معضلات در فراوری محصولات پلیمری به خصوص در پلیمرهای PP و UPVC، بحث شکنندگی قطعات نهایی مانند لوله، اتصالات، پروفیل و پنل ها مخصوصاً در دماهای پایین است. به این منظور فراوریکنندگان مجبور به استفاده از بهبوددهنده های ضربه آکریلیکی و CPE در صنعت UPVC و استفاده از ترموپلاستیک الاستومرها در صنعت PP هستند که اغلب وارداتی بوده و در کنار بهبود خواص ضربه دیگر خواص قطعه را تحت تأثیر خود قرار می دهد.
منبع: خبرگزاری مهر