نماد گردشگری حلال در اقامتگاه های بوم گردی
به گزارش بابا آب داد، ایران کشوری اسلامی است و از همین جهت پتانسیل بالای برای تبدیل شدن به قطب گردشگری حلال در میان مسلمانان دنیا دارد. از این رو خانه های بومی می توانند به توسعه گردشگری حلال رونق ببخشند.
محمدعلی فیاضی اظهار کرد:
اقامتگاه های بوم گردی به عنوان یکی از تأسیسات گردشگری کشور واحدی اقامتی با بیشترین سازگاری با محیط زیست و بوم منطقه، ریشه در فرهنگ اقوام و آیین های بومی ایرانی دارد و معماری آن انعکاسی از روحیه اجتماعی و مهمان پذیری مردمان این سرزمین است که در کنار غذاهای سنتی، آداب و رسوم و بوم منطقه مورد نظر، مجموعه ای بی بدیل از دستورات دین مبین اسلام شامل داشتن روحیه خوش خلقی، مهمان دوستی، حفظ شئونات و .... را منعکس می نمایند.
فیاضی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 270 اقامتگاه های بوم گردی در سراسر استان های کشور فعال است؛ اظهار داشت که این نوع اقامتگاه ها که اغلب در محیط روستاها، طبیعی و یا بافت تاریخی شهرها واقع شده اند، بی شک می توانند به عنوان سوژه های پیروز شرکت نمایندگان در سومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری به شمار آیند و از زوایای مختلف در قاب نگاه هم وطنان هنردوست کشورمان جای گیرند.
اقامتگاه های بوم گردی همانند بارانداز خانه طباطبایی در روستای فرحزاد، آتشونی در روستای گرمه واقع در کویر مصر استان اصفهان، خانه نقلی کاشان، بوم کلبه ترکمن در کلاله استان گلستان و ... نمونه هایی پیروز از اقامتگاه های بوم گردی هستند که شرکت نمایندگان در جشنواره مشارکت ملی گردشگری می توانند علاوه بر تجربه سفر و اقامت در این خانه های بومی فرصت حضور در این رقابت با توجه به گردشگری حلال را داشته باشند.
هم اکنون سومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری از سوی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در چهار بخش فیلم، عکس، ایده و سفرنامه نویسی در حال برگزاری است و شرکت نمایندگان تا 15 مرداد ماه امسال فرصت دارند با ارسال آثارشان به وسیله مراجعه به سایت www.Irantourismfestival3.comاز جوایز این رویداد برخوردار شوند.
منبع: کجارو / ایرنا