مرکز نوآوری و رشد شهرستان آمل به بهره برداری رسید

به گزارش بابا آب داد، با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در شهرستان آمل، مرکز نوآوری و رشد این شهرستان به بهره برداری رسید و از سه محصول جدید شرکت های دانش بنیان مستقر در این مرکز رونمایی شد.

مرکز نوآوری و رشد شهرستان آمل به بهره برداری رسید

به گزارش گروه دانشگاه بابا آب داد، با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در شهرستان آمل، مرکز نوآوری و رشد این شهرستان به بهره برداری رسید و از سه محصول جدید شرکت های دانش بنیان مستقر در این مرکز رونمایی شد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در این آیین گفت: هربار که به استان مازندران سفر می کنم دستاورد های خوبی در حوزه های مختلف فناورانه می بینم. در طول این چند سال، ظرفیت های متروکه و ساختمان های بلااستفاده به مراکز رشد و نوآوری تبدیل شده اند.

سورنا ستاری ادامه داد: فرایند توسعه شرکت های دانش بنیان استان مازندران هم به خوبی پیش رفته است؛ اما هنوز با ظرفیت واقعی موجود در استان فاصله دارد. چون مازندران، جوانان مستعد، خلاق و با دانش بالایی دارد که باید به آن ها یاری کنیم و راستا تجاری سازی و تبدیل ایده های آن ها به کسب وکار را تسهیل کنیم.

در آیین بهره برداری از مرکز نوآوری و رشد شهرستان آمل، از کیت اندازه گیری اکسیژن خواهی شیمیایی محصول شرکت به آزما شیمی پژوهش پارس، فیلتر سرامیکی در صنعت ریخته گری و ساخت قطعه برای تصفیه مذاب ریخته گری و حذف نخاله ها و ناخالصی های مذاب محصول شرکت کاسپین سبزهامون شمال و همچنین مشعل پرمیکس متال فایبر تشعشعی، جایگزین مشعل های متعارف در بویلر ها و کوره های صنعتی محصول شرکت سیستم های انرژی فردا رونمایی شد.

عمده ترین نقش فیلتر سرامیکی در صنعت متالوژی، خارج کردن ناخالصی های مذاب فلز قبل از ورود به قالب است. در ایران مصرف نماینده عمده این فیلتر شرکت های خودروسازی هستند که برای فراوری سرسیلندر، قطعات چدنی و سایر قطعات خودرو از این فیلتر ها استفاده می نمایند.

مشعل متال فایبر تشعشعی از دیگر محصولات رونمایی شده در مرکز رشد آمل بود. کاربرد این محصول در بویلرها، کوره ها، خشک کن های صنعتی، پوشش دهی قطعات فلزی، فرآوری محصولات کشاورزی و ترمیم روکش آسفالت است. مهم ترین مزیت این مشعل نسبت به سایر مشعل ها و محصولات مشابه کاهش قابل ملاحظه مصرف انرژی، آلایندگی پایین و مقاومت بالا در برابر شوک حرارتی و مکانیکی است.

کیت اندازه گیری هم برای سنجش اکسیژن خواهی شیمیایی نمونه های آب و فاضلاب فراوری می شوند. اکسیژن خواهی شیمیایی به عنوان میزان اکسید نماینده خاصی که با نمونه آب یا پساب واکنش می دهد تعریف می گردد و اکسیژن خواهی یک پارامتر مهم برای مشخص میزان بار آلودگی آلی آب و پساب محسوب می گردد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ضمن بازدید از بخش های مختلف این مرکر رشد و نوآوری با فعالان فناور مستقر در استان مصاحبه کرد.

بازدید از توانمندی ها و دستاورد های فناورانه حوزه سلامت و افتتاح مرکز نوآوری در حوزه علوم کشاورزی و دامی از دیگر برنامه های دکتر ستاری در این سفر بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "مرکز نوآوری و رشد شهرستان آمل به بهره برداری رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرکز نوآوری و رشد شهرستان آمل به بهره برداری رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید