طرز تهیه سوپ پیاز؛ یک غذای فرانسوی هیجان انگیز
به گزارش بابا آب داد، احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم، اما سوپ پیاز فرانسوی می تواند یک تجربه نو باشد.
هدف این سوپ پرطرفدار، تقویت سیستم ایمنی بدن شماست. این روز ها که همه به فکر راه هایی برای بالا بردن ایمنی بدن و جذب ویتامین ها هستیم، سوپ پیاز فرانسوی خوش طعم می تواند یک انتخاب عالی باشد.
مواد لازم:
پیاز بزرگ قرمز یا زرد: 6 عدد
روغن زیتون بکر: 4 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
نمک: کمی
سیر: 2 حبه
آب گوشت یا مرغ: 8 فنجان
آرد: 3 قاشق غذاخوری
آویشن: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نان باگت یا تست: 8 برش
پنیر پارمسان: 1 فنجان
طرز تهیه و دستور پخت:
1. در یک قابلمه 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت کم گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید. حدود 15 تا 20 دقیقه فرصت دهید تا پیاز کامل پخته و نرم شود. حالا حرارت را از کم به میانه افزایش دهید. باقیمانده روغن زیتون و کره را به ظرف اضافه کنید. پیاز را به قدری سرخ کنید تا کاراملی شود.
2. شکر و 1 قاشق چایخوری نمک بپاشید و پخت و پز را ادامه دهید تا پیاز به خوبی قهوه شود. سیر خرد شده را به آن بیفزایید. حالا نوبت آرد است که به مواد افزوده شود. یک دقیقه زمان برای تفت دادن آرد کافی است. حالا آب گوشت و آویشن را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف را برای حدود 30 دقیقه تا یک ساعت بپوشانید تا جا بیفتد.
3. در همین حین، فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و نان های روغن زده را در آن بچینید. حدود 5 تا 7 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه ای شود. (می توانید از مایکروویو استفاده کنید) نان ها را برعکس کنید و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید. وقتی زمان سرو نزدیک شد، نان ها را داخل فر یا مایکروویو بگذارید تا پنیر آن آب و روی آن طلایی شود.
4. برای سرو کردن، سوپ را در یک کاسه بریزید و یک نان تست پنیری را روی سوپ قرار دهید. سوپ را قبل از سرو مزه کنید و اگر به چاشنی بیشتری احتیاج دارد، اضافه کنید.
منبع: ایرنا
منبع: فرارو