دستگیری سارقان زورگیر یک میلیاردی در تبریز

به گزارش بابا آب داد، فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از شناسایی و دستگیری سارقان زورگیر و کشف اموال دزدی به ارزش 10 میلیارد ریال اطلاع داد.

دستگیری سارقان زورگیر یک میلیاردی در تبریز

به گزارش گروه حوادث بابا آب داد از همشهری آنلاین، سرهنگ فرهنگ نوروزی اظهار کرد: درپی کسب خبری از مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر ورود به عنف سارقان زورگیر و سرقت لوازم و تجهیزات یکی از کارگاه های تولیدی در تبریز، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی نهاده شد. مأموران با حضور در محل، آنالیز صحنه و تحقیق از مالباخته سارقان زورگیر را شناسایی کردند.

رئیس پلیس تبریز اضافه نمود: با اشراف اطلاعاتی و تحقیقات گسترده در کمتر از 24 ساعت مخفیگاه متهمان شناسایی شد و پس از هماهنگی قضایی در اقدامی غافلگیرانه، 3 متهم دستگیر شدند. از این افراد یک دستگاه وانت نیسان، 65 دستگاه پمپ برقی و تجهیزات اداری به ارزش 10 میلیارد ریال به دست آمد و یکی از متهمان قاتلی فراری بود که همگی تحویل مراجع قضایی شدند.

منبع: جام جم آنلاین

به "دستگیری سارقان زورگیر یک میلیاردی در تبریز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستگیری سارقان زورگیر یک میلیاردی در تبریز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید