این میوه ضدسرطانی احتمال سکته مغزی را هم کاهش می دهد
به گزارش بابا آب داد، خبرنگاران : مصرف توت فرنگی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان و سکته مغزی می گردد.
به گزارش بابا آب داد، میخائیل گینزبورک پزشک روسیه گفت: توت فرنگی میوه ای است که به مبارزه با این فرایند یاری می نماید و خطر رشد غدد جدید را کاهش می دهد. توت فرنگی حاوی موادی است که مانع از رشد رگ های جدید می گردد که آن را عامل توقف رگ زایی می نامند.
آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی به کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، یاری می نمایند.
خواص توت فرنگی بی انتها است. با خوردن خوراکی های گیاهی، خطر بیماری های قلبی، دیابت و سرطان کاهش می یابد. همچنین مصرف مقادیر بالای میوه و سبزیجات برای سلامت پوست و مو، افزایش انرژی و کاهش وزن مفید است.
این میوه مغذی و پرفایده چربی خوب خون را افزایش داده، برای فشار خون بالا مفید است و به شما برای محافظت در برابر سرطان یاری می نماید. این میوه جزو 20 میوه پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم است. فقط 8 عدد توت فرنگی، ویتامین C بیشتری از یک پرتقال دارند. در ادامه به آنالیز خواص توت فرنگی و فواید این میوه خوشمزه و پرطرفدار می پردازیم.
مصرف منظم آنتوسیانین نوعی فلانوئید که در خانواده توت ها موجود است، خطر حمله قلبی را تا 32 درصد در زنان جوان و میانسال کاهش می دهد. همچنین کوئرستین، نوعی دیگری فلانوئید که در توت فرنگی موجود است، یک ضدالتهاب طبیعی بوده و تصلب شریان را کاهش داده و در تحقیقاتی که بر روی حیوان ها انجام شد، آسیب ناشی از کلسترول بد خون (LDL) را کاهش داد.
همچنین ممکن است کوئرستین خواص ضدسرطانی نیز داشته باشد، با این حال تحقیق بیشتری در این باره ضروری است. نه تنها پتاسیم و فیبر موجود در توت فرنگی برای قلب مفید است، بلکه تحقیقات نشان داده است که توت فرنگی باعث کاهش نوعی آمینواسید که به لایه داخلی رگ ها آسیب می رساند، می گردد.
منبع: اسپوتنیک
منبع: اقتصادنیوز